Gitaarles Rotterdam in pop, rock, jazz, klassiek, noem maar op! Van beginners tot gevorderden, en zowel akoestisch als elektrisch.

Locatie les: Tochtstraat, Rotterdam Noord

Ik ben Yuri Rhodenborgh en ik ben afgestudeerd aan het conservatorium voor lichte muziek in Tilburg. Daarnaast heb ik bij verschillende muziekscholen gitaarles gegeven aan beginners en gevorderden in stijlen als pop, rock, jazz en klassiek.
Al snel ben ik erachter gekomen dat de model-leerling niet bestaat en dat dus iedereen een eigen methode nodig heeft. Aangezien dit op muziekscholen echter moeilijk gaat heb ik besloten thuis les te geven, om de volledige vrijheid aan materiaal te kunnen benutten! Methode boeken, zelfgeschreven liedjes, bestaande liedjes, gehoortraining, etcetera. Wat het beste bij u of uw kind past!

Wilt u een vrijblijvende proefles boeken om bij mij in Rotterdam Noord (het oude noorden) gitaarlessen te volgen? Klik dan op de onderstaande link! U komt dan op de website van SchoolOfMusic waar ik ingeschreven sta als gitaarleraar. Hopelijk tot snel!

Klik hier om een vrijblijvende proefles te boeken

Tarieven zijn hier te vinden: Tarieven

Heeft u interesse of zit u nog met vraagtekens? Bel, mail, sms of whatsapp gerust! Ook kunt u het onderstaande contact formulier invullen.

Tel. nr.: +31 (0)6 20 41 55 27 / E-mail adres: yurigitaar@gmail.com